CD RING FREI
2 posters
:: News
Strana 1 z 1
CD RING FREI
njn napišu to sem, když do RF to nejde!!.... nové CD si můžete trochu poslechnout zde http://www.lastfm.de/music/LaFee/Ring+Frei...Taky bude vydáno v čr (se divim) takže si ho můžete i objednat
little.SCABiES- Poeet p?íspivku : 211
Registration date : 28. 07. 08
laf pro EMI.cz
EMI NOVINKY
Plnoletá LaFee zve do ringu
V pořadí třetí německy nazpívané album nazvala Ring Frei (Ring volný) a již podle názvu je jasné, že LaFee zůstává věrná svému stylu, s kterým si získala tisíce fanoušků po celé Evropě.
Postupem času jsem zjistila, že jsou důležité hlavně dvě věci - zůstat sama sebou a být věrná svému stylu, uvedla LaFee během tiskové konference k nové desce.
Album přináší celkem třináct písní a již po prvním poslechu je jasné, že bezpochyby naváže na úspěchy, které LaFee zaznamenala i v České republice s hity Prinzesschen, Virus nebo Heul Doch.
Pilotním singlem, který bude brzy ke slyšení i z českých rádií, se stala titulní skladba Ring Frei, která se může pyšnit i velmi nákladným videem.
Na tento videoklip jsem opravdu hrozně pyšná. Jsem velká fanynka filmu The Cell s Jennifer Lopez a právě tímto snímkem jsme se nechali inspirovat pro natáčení nového videa. Věřím, že se všem bude líbit, dodala LaFee, která se z části ujala i scénáře klipu.
Nové album LaFee s názvem Ring Frei vydává label EMI již 2. ledna 2009
Zdroj: www.emimusic.cz
Husty s tim rádiem ještě jsem lafee v cze-radiích neslyšela x)) tak sem zvědavá
Plnoletá LaFee zve do ringu
V pořadí třetí německy nazpívané album nazvala Ring Frei (Ring volný) a již podle názvu je jasné, že LaFee zůstává věrná svému stylu, s kterým si získala tisíce fanoušků po celé Evropě.
Postupem času jsem zjistila, že jsou důležité hlavně dvě věci - zůstat sama sebou a být věrná svému stylu, uvedla LaFee během tiskové konference k nové desce.
Album přináší celkem třináct písní a již po prvním poslechu je jasné, že bezpochyby naváže na úspěchy, které LaFee zaznamenala i v České republice s hity Prinzesschen, Virus nebo Heul Doch.
Pilotním singlem, který bude brzy ke slyšení i z českých rádií, se stala titulní skladba Ring Frei, která se může pyšnit i velmi nákladným videem.
Na tento videoklip jsem opravdu hrozně pyšná. Jsem velká fanynka filmu The Cell s Jennifer Lopez a právě tímto snímkem jsme se nechali inspirovat pro natáčení nového videa. Věřím, že se všem bude líbit, dodala LaFee, která se z části ujala i scénáře klipu.
Nové album LaFee s názvem Ring Frei vydává label EMI již 2. ledna 2009
Zdroj: www.emimusic.cz
Husty s tim rádiem ještě jsem lafee v cze-radiích neslyšela x)) tak sem zvědavá
Re: CD RING FREI
Tak to já jo, ale jenom jednou a to ještě Prinzesschen Ale je to dobře...snad u nás bude mít nějaký promo tohohle CéDa....
x)
Ale je to dobře..
To jako žes ji slyšela jenom jednou Nebo že ji budou hrát (Blbá otázky hihi )
To jako žes ji slyšela jenom jednou Nebo že ji budou hrát (Blbá otázky hihi )
welcome new year in BERLIN mega show
Na silvestru v Berlíně před Brandenburskou bránou vystoupila i lafee zahrála 3 songy.. Heul Doch_Ring frei_a___SCHESSE LIEBE hustáááááááááááááááááááá píííísnička__________už to není takovej gothic-rock jako u 1. a 2. céda ale texty sou fakt perfektní a vostárcky a a a..nemám slov , tohle cd bude fakt unikát__nejlepší ze všech.. (muj nazor )+++++ a ještě k tomu to bude *zweite singl von mein neuen album, was habt 2. 1. erscheint und dieses singel wird heisssen SCHEISS LIEBE*__no coment_ to se nemusí snad ani překládat yaaaaaaaaaaaaah
odkaz na stažení http://rapidshare.com/files/178583253/LaFee_Welcome_2009_SC_xvid.avi
odkaz od fan: SNOOPY from lafee-forum.de
odkaz na stažení http://rapidshare.com/files/178583253/LaFee_Welcome_2009_SC_xvid.avi
odkaz od fan: SNOOPY from lafee-forum.de
GOLD
CD RF je v německu už zlatý Párádička_blahoPřeju x)
Similar topics
» Texty z CD Ring frei
» Premiera klipu "RING FREI"
» Ring Frei - Tour 2009
» maXx LAFEE and her RING FREI TOUR 2009
» Premiera klipu "RING FREI"
» Ring Frei - Tour 2009
» maXx LAFEE and her RING FREI TOUR 2009
:: News
Strana 1 z 1